понеділок, 12 лютого 2018 14:23

Розповіли нові подробиці королівського весілля принца Гаррі

Розповіли нові подробиці королівського весілля принца Гаррі
Принц Гаррі і Меган Маркл одружаться 19 травня 2018 року. Фото: aysor.am

Королівське весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня 2018 року. Вже стало відомо, о котрій годині відбудеться весільна церемонія та які процесії чекатимуть на новоспечене подружжя.

12 лютого на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу у Twitter читачів сповістили, що закохані обміняються весільними обітницями у церкві святого Георгія. Подія розпочнеться о 12 годині.

Після цього королівське подружжя проїдеться на кареті вулицями Віндзора, щоб "невелика поїздка дала можливість великій кількості людей насолодитися атмосферою цього особливого дня". А після цього вирушать на прийом у замок.

Також є інформація, що спеціально для молодят принц Чарльз (батько принца Гаррі) організує ще один, приватний прийом. Де саме він пройде, наразі невідомо. Однак припускають, що у Фрогмор-хаусі – заміській резиденції членів королівської сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон скасував концерти заради весілля принца Гаррі

Американський телеканал Lifetime випустить фільм, присвячений відносинам принца Гаррі і Меган Маркл. У стрічці "Гаррі і Меган: Королівська історія кохання" глядачі зможуть побачити історію кохання принца та актриси. Творці стрічки дату прем'єри поки що не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли нові подробиці королівського весілля принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути