вівторок, 09 лютого 2021 16:27

Порноакторка назвала секс із Трампом найгіршим у її житті

Порноакторка назвала секс із Трампом найгіршим у її житті
Порноактриса Сторми Дэниелс / Wikipedia

Порнозірка, яка стверджує, що займалася сексом з Дональдом Трампом каже, що це були найгірші 90 сек. її життя, бо змусили її ненавидіти себе.

Стормі Деніелс, 41 рік, стверджує, що займалася сексом з колишнім президентом США, коли той уже був одружений на Меланії Трамп 2006-го. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порноактриса відсудила в Трампа $44 тис.

Стормі, справжнє ім'я якої Стефані Кліффорд, розповіла деталі в інтерв'ю. Вона начебто розповідала Трампу бізнес-деталі порноіндустрії, коли вони сиділи в її готельному номері. Вона стверджує, що після того, як сходила в туалет під час зустрічі, повернулась і побачила, як Трамп чекає її в білизні.

Коли її запитали, яким Трамп був коханцем, вона відповіла, що він не протримався довго й волів лише місіонерську позу.

"Він просто весь час продовжував говорити, що нам так добре разом, чи не так, дорога. Мене б вирвало від нього, якби тоді пообідала. Після зустрічі попросив підписати для нього DVD з моєю участю", - розповіла порноакторка.

За даними американських ЗМІ, зірці фільмів для дорослих 2016-го, незадовго до президентських виборів, заплатили $130 тис. за те, щоб мовчала про секс із Трампом. У той час інтереси кандидата в президенти представляв адвокат Майкл Коен, який публічно визнав, що був такий платіж. За це його звільнили. Трамп заперечує, що така подія коли-небудь була.

У вересні торік актриса і ексмодель Емі Дорріс звинуватила Трампа в неналежній поведінці сексуального характеру. Інцидент нібито стався в Нью-Йорку на відкритому чемпіонаті США з тенісу 1997 року. Сам Трамп усе заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Порноакторка назвала секс із Трампом найгіршим у її житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути