Ексклюзиви
вівторок, 15 грудня 2020 07:54

PornHub видалив мільйони відео зі своєї платформи

PornHub видалив мільйони відео зі своєї платформи
З 2021 року планують перевірити решту заблокованих відео. Фото: pixabay.com

На тлі скандалу про насильство над неповнолітніми, найбільший у світі порносайт PornHub видалив з платформи мільйони відео від неверифікованих користувачів.

Про це повідомила адміністрація сайту, пише vice.com.

Деякі ролики наразі заблоковані та позначені повідомленням про перевірку "згідно із політикою довіри та безпеки". До початку перевірки на сайті їх було приблизно 13,5 млн, потім стало 4,7 млн. З 2021 року планують перевірити решту заблокованих відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порно з дітьми: Visa та Mastercard завершили перевірку матеріалів на PornHub

4 грудня Ніколас Крістоф випустив статтю в The New York Times, де розповів історію підлітків, відео яких потрапили на Pornhub без їх згоди. Одна дівчина стверджувала, що прийомні батьки змушували її зніматися в порнороликах з 9 років, після чого деякі відео з'явилися на Pornhub. Інша дівчина повідомила, що в 14-річному віці відправляла еротичні відео хлопцю, після чого ролики з'явилися на сайті. Також Ніколас Крістоф навів як приклад історію жінки, яка знайшла на PornHub 58 відео з 15-річною дочкою.

Після цього порносайт Pornhub змінив правила користування та публікацій відео. Від 8 грудня 2020 року завантажувати відео на сайт мають право лише партнери сервісу по контенту та учасники Модельної програми сайту, які заробляють на контенті. Раніше кожен міг опублікувати своє відео.

Зараз ви читаєте новину «PornHub видалив мільйони відео зі своєї платформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути