вівторок, 24 липня 2018 10:03

Попередили про ризик можливого глобального похолодання

Метеоролог зі світовим іменем Джо Бастарді на міжнародному заході, присвяченому глобальній зміні клімату WeatherBell зробив сенсаційну заяву: протягом останніх трьох років спостережень, Земля охолоджується.

Крім того, за словами Бастарді в Антарктиді знову почав збільшуватись льодяний купол, зокрема в районі Південного полюсу, повідомляє Hronika.info.

Похолодання, цього разу, не залежить від збільшення вугликислого газу в атмосфері. Науковець зазначає, що причина криється в природніх температурних циклах планети. Як доказ, Бастарді привів графіки температурних змін, які він відслідковував із 2015 по 2018 рік.

Автор: hronika.info
  Науковець зазначає, що причина криється в природніх температурних циклах планети. Як доказ, Бастарді привів графіки температурних змін, які він відслідковував із 2015 по 2018 рік.
Науковець зазначає, що причина криється в природніх температурних циклах планети. Як доказ, Бастарді привів графіки температурних змін, які він відслідковував із 2015 по 2018 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчений спрогнозував можливу дату апокаліпсису

Окрім цього, багато експертів регулярно реєструють показники екстримально низької температури поруч із Гренландією та Антарктикою. Вчені висловили гіпотезу, що саме океанічні цикли визначають температурний режим планети.

Зараз кількість арктичного льоду б'є рекорди 2003 року. Якщо така тенденція продовжиться, то не виключено відновлення льоду, який розтанув за останні десять років.

Зараз ви читаєте новину «Попередили про ризик можливого глобального похолодання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути