понеділок, 17 квітня 2017 10:04

Політика Трампа ще більше розчарувала росіян

Політика Трампа ще більше розчарувала росіян
Фото: uznayvse.ru

За останній місяць росіяни стали гірше ставитися до президента США Дональда Трампа. Такі результати опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки, передає "РІА "Новини".

За даними ВЦВГД, частка респондентів, які заявили про негативне ставлення до американського президента, збільшилася з 7 до 39%. Зберігають позитивне ставлення до Трампа 13% опитаних, проти 38% місяць тому. Серед емоцій, які викликає лідер США у росіян, - недовіру (31%), розчарування (19%), а також байдужість (29%). Він також став рідше викликати в людях надію (11%), повагу (6%) і симпатію (5%).

"Ракетний удар США по Сирії став" холодним душем "для значної частини росіян, які ще недавно розраховували на покращення російсько-американських відносин завдяки зміні президента у Вашингтоні. Агресивна поведінка Дональда Трампа воскресила недовіру і недоброзичливість по відношенню до Америки, характерне для російського суспільства в останні два десятиліття", - заявив генеральний директор ВЦВГД Валерій Федоров.

Опитування проводилось 11-12 квітня 2017 року в якому взяли участь 1,2 тис. росіян. Рівень допустимої статистичної похибки - 3,5%.

Зараз ви читаєте новину «Політика Трампа ще більше розчарувала росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути