середа, 02 січня 2019 07:49

Показали відео стрілянини та вибуху маршрутки в Магнітогорську

Показали відео стрілянини та вибуху маршрутки в Магнітогорську
Вже дві доби поспіль у російському Магнітогорську відбуваються надзвичайні події. Фото - Патріоти України

Вже дві доби поспіль у російському Магнітогорську відбуваються надзвичайні події. 31 грудня в результаті вибуху у багатоквартирному житловому будинку обрушився під'їзд. 9 осіб загинули, ще біля 30 вважаються зниклими безвісти. Наступного дня, ввечері, 1 січня, неподалік від зазначеного будинку вибухнула маршрутка. За офіційними даними в результаті вибуху загинули ще троє осіб.

Одразу декілька видань з посиланням на джерела повідомили, що обидві події пов'язані. Зокрема ніби вибух в будинку був терактом, а внаслідок стрілянини біля маршрутки загинули троє терористів.

"Троє терористів убито увечері 1 січня в автомобілі "Газель", вони намагалися відстрілюватися. Ще один вийшов живим, його розшукують", - повідомив співрозмовник видання Znak.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новорічну ніч обвалився міст із людьми

Згодом у Youtube очевидці почали публікувати відео стрілянини і вибуху. Увага! На всіх відео присутня ненормативна лексика.

Зараз інформація щодо подій в Магнітогорську поширюється суперечлива. Офіційна влада коментує інциденти неохоче, проте версію теракту у будинку по вул. Карла Маркса, де стався обвал, відкидає. Зокрема у Слідчому комітеті РФ повідомили, що "слідів вибухівки не виявлено".

Видання "Медуза" своєю чергою повідомляє, що в ніч проти 2 січня у Магнітогорську оточили ще один житловий будинок на проспекті Леніна. Кілька людей, що представилися жителями цього будинку, розповіли, що ОМОН і Слідчий комітет оголосили про евакуацію через "бомби". Втім евакуюють мешканців нібито тільки з восьмого і дев'ятого поверхів першого під'їзду будинку.

Інші мешканці розповіли, що їх вивели з дому без пояснень. Евакуація почалася близько другої години ночі (близько 23:00 за київським часом). Поруч з будинком розташувалися поліцейські машини і автобуси із затемненими вікнами, в яких гріються евакуйовані мешканці.

Офіційних коментарів про те, що відбувається на проспекті Леніна поки немає.

В центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі. Перед цим було чутно "як мінімум три сильних вибухи". Представники екстрених служб повідомили, що в результаті вибуху постраждали три людини. В управлінні МНС по Челябінській області повідомили, що інформація про подію уточнюється. Можливо, там мав місце злочин, працюють силовики.

Зараз ви читаєте новину «Показали відео стрілянини та вибуху маршрутки в Магнітогорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути