пʼятниця, 15 червня 2018 16:17

Перегляд відео з мобільного обійшовся в €12,5 тисяч

Перегляд відео з мобільного обійшовся в  €12,5 тисяч
Після відпочинку на лайнері родині виставили рахунок в €12,5 тисяч. Фото: DW

Батьки 12-річного хлопчика із Німеччини отримали рахунок від мобільної компанії на понад €12,5 тис. після круїзу до Норвегії.

Їхній син підключився до інтернету через мережу на лайнері під час морської поїздки з північнонімецького міста Кіль до норвезької столиці Осло. Він переглянув кілька відео в інтернеті , повідомляє DW.

Wi-fi, до якого отримав доступ хлопчик, надає вихід в інтернет через супутник. Його використовує команда для зв'язку з іншими суднами.

Німецькі мобільні оператори вимагають сплатити €30 за мегабайт даних, завантажених через супутник. Родина говорить, що хлопчик використав 470 мегабайт. Під час перебування у морі користувач не перебуває в роумінгу. Тобто на нього поширюються загальні правила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для військових розробили крутий мобільний додаток

Компанія пішла на поступки родині і вимагає сплатити лише €5 тис. Батьки найняли адвоката і продовжать судитися, аби вирішити проблему з "аморальним рахунком".

Створили програму, яка дозволяє уповільнювати старіння артерій. Користування мобільною програмою EVIDENT II допомагає контролювати харчування і рівень фізичної активності, а такожі уповільнює старіння артерій, заявили вчені на форумі кардіологів EuroHeartCare 2018.

Зараз ви читаєте новину «Перегляд відео з мобільного обійшовся в €12,5 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути