вівторок, 27 квітня 2021 12:41

Перед загибеллю екіпаж судна записав на відео пісню "Бувай"

Перед загибеллю екіпаж судна записав на відео пісню "Бувай"
Останнє відео з покійними членами екіпажу підводного човна, які співають пісню "Бувай" / Збройні сили Індонезії

Екіпаж індонезійського підводного човна, що затонуло біля берегів острова Балі, за кілька тижнів до трагедії записав на відео пісню "Бувай".

На кадрах видно, як всі усміхаються і співають. За кілька тижнів всі 53 члени екіпажу загинули, коли військовий підводний човен KRI Nanggala-402 затонув в Балійській протоці, розколовшись на три частини. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент висловив співчуття родинам загиблих у підводному човні

Військове командування Індонезії опублікувало відео, на якому покійний екіпаж співає. У неділю, 25 квітня, підводний човен знайшли розколотим на морському дні у водах біля берегів Балі.

Влада заявила, що вони отримали сигнали з місця трагедії на глибині близько 800 м під водою вранці в неділю. Використали підводний рятувальний човен, наданий Сингапуром, щоб отримати візуальне підтвердження. Також в неділю знайшли інші деталі судна - якір і захисні костюми, які носили члени екіпажу.

Підводний човен зник вранці в середу, 21 квітня, під час навчань з бойовими торпедами. Військові кораблі, літаки і сотні військових шукали його. Але в неділю глава збройних сил Хаді Тьяджанто заявив, що немає надії знайти екіпаж живим.

Індонезійський флот повідомив, що човен затонув на глибині 800 м, що набагато більше, ніж дозволена глибина його опускання – 200 м, тож тиск води розчавив корпус. Судно водотоннажністю 1395 т збудували в Німеччині 1977 року. Воно увійшло до складу індонезійського флоту 1981-го.

Зараз ви читаєте новину «Перед загибеллю екіпаж судна записав на відео пісню "Бувай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути