Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2018 11:42

Пенсіонер перетворив Boeing за $220 тис. у "холостяцьке гніздечко"
22

Брюс Кемпбелл 15 років мешкає у "холостяцькому гніздечку" зі списаного літака
Фото: Daily Mail
Брюс Кемпбелл 15 років мешкає у "холостяцькому гніздечку" зі списаного літака
Брюс Кемпбелл 15 років мешкає у "холостяцькому гніздечку" зі списаного літака
Брюс Кемпбелл 15 років мешкає у "холостяцькому гніздечку" зі списаного літака
Брюс Кемпбелл 15 років мешкає у "холостяцькому гніздечку" зі списаного літака

Колишній інженер 68-річний Брюс Кемпбелл придбав 2003-го списаний літак Boeing 727-400 за $220 тис. Через 15 років перетворив його на "холостяцьке гніздечко" своєї мрії.

Дітей і дружини ніколи не мав і не планує. Живе у літаку сам. Придбав його у Греції і перевіз до американського Портленда, штат Орегон. Там установив посеред ділянки лісу площею 40,5 тис. кв. м. Її купив спеціально для літака, розповідає Daily Mail.

Boeing 727-400 виробляли з 1960-х до 1984 року. Можуть розмістити 140-189 чоловік.

"Я відтягував купівлю будинку до похилого віку. Жив скромно і відкладав на це кошти. Ніколи не хотів брати іпотечний кредит, бо він мене обмежив би. Коли назбирав грошей, перестав думати як людина з провінції. Я думав як інженер-вільний птах. Хотів придбати найбільш технологічний будинок з усіх. Звертав увагу на матеріали, з яких він побудований. Нічого кращого за авіабудування не знайшов", - розповідає чоловік.

Кемпбелл спить на матраці. Ванну та душ зробив із листів ПВХ - скрутив їх у формі циліндра. Харчується консервами - купує їх на 2 місяці, коли вибирається в місто.

До помешкання часто навідуються туристи, говорить власник. Дехто телефонує заздалегідь. Одного разу замовили екскурсійний тур. Їх компанія зовсім не дратує, каже Кемпбелл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столітня жінка розкрила дивний секрет довгожительства

Чоловік розповідає, що йому подобаються подорожі в Японію. Планує влаштувати там таке саме помешкання, аби почуватися наче вдома.

"Мені подобається романтика і кохання, і я балую себе ними, наскільки дозволяє цивілізація. Але я не думаю, що всі радощі романтики та відносин можуть мати якийсь максимальний вияв. Я думаю, це нагадує іпотеку - врешті решт, воно тебе таки надто обмежує", - каже Кемпбелл.

Готелі, будинки, яхти, офісні та кухонні меблі - це далеко не повний перелік того, на що можна перетворили списані літаки.

Після закінчення терміну експлуатації літаки розпилюють на частини. Нових функцій надають майже всьому. Корпус перетворюють на готелі чи офісні приміщення, стільці та частину корпусу використовують замість офісних меблів, а крила - замість дахів для будинків

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер перетворив Boeing за $220 тис. у "холостяцьке гніздечко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути