середа, 01 серпня 2018 17:57

Патрульним собакам видали черевики
1

Поліцейських собак взули в черевики, щоб захистити від розпеченого асфальту
Фото: Neue Westfälische

Поліцейських собак в швейцарському Цюріху і австрійському Відні взули у черевики з твердими підошвами. Причина- спека. Асфальт у містах сильно нагрівається, тож влада вирішила потурбуватись про чотириногих захисників.

"Кожен кінолог сам вирішує, надягати взуття на свого собаку чи ні", - сказав прес-секретар міської поліції Цюріха Neue Westfälische.

Поліцейські також радять усім власникам собак подбати про термозахист для тварин. Великих пропонують взувати, малих - брати на руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійцівський пес накинувся на господаря, який зробив його вегетеріанцем

Під час патрулювань фахівці Центру компетенції службових собак звертають увагу усіх власників чотириногих на високі температури асфальту. Рекомендують їм тест на дотик: покласти тильну сторону руки на асфальт і потримати 5 секунд. Якщо занадто гаряче, слід змінити маршрут або захистити чутливі лапи тварини.

Фахівці кажуть, що носіння взуття - звичайна справа для поліцейських собак. Коли шукають наркотики в автомобілях, їх взувають, щоб не пошкодити інтер'єр машини кігтями.

В Колумбії наркоторговці встановили винагороду за голову поліцейського собаки, який знайшов рекордну кількість наркотиків. Через це тварину мусили сховати у безпечне місце. Вівчарку на ім'я Сомбра перевели до аеропорту Боготи. Це місце для собаки вважають безпечним, оскільки летовище знаходиться поза межами впливу цієї мафії.

Зараз ви читаєте новину «Патрульним собакам видали черевики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути