четвер, 16 серпня 2018 18:16

Папуга обматюкав пожежників трьома мовами

Папуга обматюкав пожежників трьома мовами
Папугу Джессі намагалися привабити словами "я тебе люблю". Фото: London Fire Brigade

Самиця папуги породи ара макао Джессі зі столиці Британії Лондона облаяла рятувальників 3 мовами - англійською, турецькою та грецькою.

Птах втік із клітки і просидів на даху сусіднього будинку 3 дні. Власники викликали співробітників служби захисту тварин. Джессі не хотіла йти до рук. Натомість крила чоловіків лайкою. Не допомогла порада господарів привабити птаха словами "я тебе люблю", повідомляють лондонські пожежники на своєму сайті.

"Нам сказали говорити "я тебе люблю", аби встановити контакт із птахом. Наш співробітник так і робив, тримаючи в руці миску з їжею. Джессі відповідала - "я тебе люблю". А потім лаялась. Ми намагалися покликати її також турецькою та грецькою", - розповідають пожежники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гроші від продажу футболістів купили 10 кіз

Потім вона перелетіла на інший дах, на дерево. Пожежники вирішили залишити її на годину. По обіді того дня Джессі повернулася додому самостійно.

Тисячі фламінго у розпал шлюбного сезону зібрались в іспанській провінції Малага. Ця колонія птахів - одна з найбільших у Європі. До заповідника вони прилітають щороку.

Зараз ви читаєте новину «Папуга обматюкав пожежників трьома мовами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути