неділя, 28 березня 2021 18:24

Папа Римський зробив заяву про коронакризу

Папа Римський зробив заяву про коронакризу
Під час богослужіння в компанії 150 вірян і кардиналів понтифік кульгав. Фото: Reuters

У Ватикані Папа Римський Франциск заявив під час служби на Вербну неділю, що диявол використовує пандемію Covid-19 у своїх цілях.

Цьогоріч понтифік виступав перед майже порожньою залою базиліки Святого Петра через обмежувальні карантинні заходи на тлі пандемії. За його словами, минулорічний початок пандемії шокував світ, але у 2021 році людство опинилося під ще більшим тиском через посилення економічної кризи, пише Reuters.

"Диявол користується кризою, аби посіяти недовіру, відчай та розбрат. Пандемія завдала людству страждань: як фізичних, так і духовних", - сказав Папа Франциск.

Глава католицької церкви також зазначив, що криза більш ніж інші події підкреслює необхідність дбати про тих, хто потрапив у скруту, допомагати бідним і стражденним. Під час богослужіння в компанії 150 вірян і кардиналів понтифік кульгав. Він страждає на неврит, який під час загострення викликає біль у ногах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Католицьким священникам заборонили благословляти одностатеві шлюби

Патріарх Православної церкви України 91-річний Філарет розповів про причини пандемії Covid-19. Він заявив, що у всьому винні людські гріхи, серед яких брехня, корупція та одностатеві шлюби. Філарет також вважає, що коронавірус є людським винаходом.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський зробив заяву про коронакризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути