понеділок, 11 червня 2018 12:31

Відкрили бібліотеку твітів Дональда Трампа

Відкрили бібліотеку твітів Дональда Трампа
У Каліфорнії відкрили бібліотеку твітів Дональда Трампа. Фото:imgflip

У Каліфорнії відкрили бібліотеку твітів діючого президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Бібліотеку відкрили активісти, які зібрали колекцію твітів Трампа, передає "Голос Америки". Ідею втілили після того, як Білий дім визнав, що записи Дональда Трампа у Twitter є офіційними повідомленнями президента.

45-й президент США активно використовує Twitter для важливих політичних заяв. Він є одним із найбільш популярних політиків соцмережі. Число його підписників понад 52 млн. А кількість опублікованих твітів становить близько 37,8 тис.

Багато твітів присвячені іншим країнам, окремим компаніям і майбутній політиці США щодо бізнесу. Нові повідомлення президента періодично розгойдують фондовий ринок США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім зробив гостру заяву щодо критики Трюдо на саміті G7

Саме тому Нью-Йоркський суд постановив, що президент США Дональд Трамп не має юридичного права блокувати своїх критиків-користувачів Twitter.

У своїх твітах Трамп не раз згадував Україну та окупований Крим. Звинувачував Обаму, що він був надто м'яким з РФ, дозволивши анексію.

"Крим був взятий Росією за часів адміністрації Обами. Він був надто м'яким із РФ?"

"За вісім років президентства Обами Росія "переступила" через нього, ставала все сильнішою та сильнішою, забрала Крим та додала ракет. Дуже слабко!"

Але найбільше хвилювання у суспільства викликали пости, які навіювали думку про початок світової війни.

"Кім Чен Ин заявив, що ядерна кнопка завжди на його столі. Будь ласка, хтось з його зубожілого і зголоднілого режиму, проінформуйте його, що у мене теж є ядерна кнопка, і вона значно більша, ніж його, і моя кнопка ‒ працює".

"Готуйся, Росія, тому що вони прилетять хороші, нові і розумні. Не можна бути партнером з газовою твариною-вбивцею, яка отримує задоволення, вбиваючи людей".

"Військові засоби поки повністю готові, всі заряджене і готове до бою, якщо Північна Корея буде діяти нерозумно. Сподіваюся, Кім Чен Ин знайде інший шлях".

Видана на початку 2017 року скандальна книга Майкла Вулфа "Вогонь та лють у Білому домі Трампа" розкрила найпотаємніші таємниці родини Дональда та Меланії Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили бібліотеку твітів Дональда Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути