четвер, 04 липня 2019 12:46

Онук Назарбаєва покусав поліцейського у Лондоні

Онук Назарбаєва покусав поліцейського у Лондоні
Айсултана Назарбаєва звинувачують у нападі на правоохоронця. Фото: Facebook

Онука першого президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва звинувачують у нападі на британського поліцейського.

Айсултана Назарбаєва звинувачують в тому, що 5 червня він вкусив констебля Росса Сембрука. Поліцейський намагався перешкодити йому накласти на себе руки, передає РБК.

Court News UK повідомив, що поліцію викликали до готелю, де жив Назарбаєв, коли він погрожував вистрибнути з балкона.

У Скотленд-Ярді підтвердили інформацію про напад.

У прес-службі Скотленд-Ярду підтвердили, що онук колишнього президента Казахстану Айсултан Назарбаєв намагався накласти на себе руки в квартирі незнайомця в районі Ковент-Гарден і вкусив поліцейського, який спробував йому перешкодити.

Казахстанський портал Zakon.kz повідомив, що онук президента заліз до квартири знайомої дівчини, яка сама попросила його про це, тому що випадково зачинила двері. Чоловіка побачив хтось із мешканців і викликав поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казах пограбував російський космодром

"Копи прибули в той самий момент, коли ми вже перебували в квартирі. Всі спроби пояснити суть того, що відбувається, лондонським поліцейським виявилися марними. Нас просто не стали слухати, спілкувалися вкрай грубо і вирішили забрати всіх до відділку. Виявляється, люди з азіатською зовнішністю викликають у місцевих пінкертонів стійкий негатив. У результаті пішла дуже емоційна сцена пояснень між нашим другом і копами, і останні розцінили пояснення по-своєму. Наполегливі спроби хлопця, який поліз за ключами, роз'яснити, що він всього лише допоміг господині потрапити до квартири і що у власниці житла до нього немає жодних претензій, поліцейські розцінили як опір владі. У результаті справа опинилася в кримінальному суді", - розповів друг Айсултана Назарбаєва на ім'я Азамат.

За даними Metro, справа почне слухатися в суді в четвер, 4 липня.

На пост президента Казахстану претендували 7 кандидатів. За даними ЦВК, явка склала 77,4%. Переміг 65-річний Касим-Жомарт Токаєв, який тимчасово виконував обов'язки глави країни після відставки Нурсултана Назарбаєва.

Зараз ви читаєте новину «Онук Назарбаєва покусав поліцейського у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути