понеділок, 26 березня 2018 16:21

"Вони своїх не здають, а ми їм чужі" - російська журналістка відверто звинуватила владу у кемеровській пожежі

Автор: Тетяна Фельгенгауер
  Тетяна Фельгенгауер різко розкритикувала Путіна через трагедію у Кемерово.
Тетяна Фельгенгауер різко розкритикувала Путіна через трагедію у Кемерово.

Російська журналістка Тетяна Фельгенгауер різко висловилася в бік Кремля через трагедію в торгово-розважальному центрі "Зимова вишня" у Кемерово.

Жінка вважає, що відповідальність за пожежу несуть не лише власники закладу, а й центральні органи влади в країні. Стверджує, що Кремль і Путін особисто повністю відділився від народу і турбується лише про свою владу. Пост своєї журналістки розмістило "Ехо Москви" на своїй сторінці у Facebook.

"Я не буду мовчки оплакувати. Я хочу, щоб ми всі розуміли ступінь відповідальності не тільки місцевих бізнесменів і органів, які їх перевіряли. А й тих, хто цих людей ніколи і ні за що не карає. Тому що вони своїх не здають. А ми їм чужі", - написала Тетяна.

"Є прогнила система, де одні дають хабарі, другі беруть, треті роблять вигляд, що все ок. Головне, з виборами все стабільно. А що там з пожежними виходами - десяте питання. Нехай біля цього закритого виходу задихаються люди", - пише жінка.

Пост виклала через конфлікт, котрий виник між її редакцією та блогером Максимом Кононенком. "Ехо Москви" запустило опитування "Чи винен Путін особисто в пожежі в Кемерово". Більшість людей відповіло ствердно. Коненко виступив проти цього опитування.

Автор: echo.msk.ru
  Більшість опитаних переконані, що Путін несе особисту відповідальність за події у Кемерово
Більшість опитаних переконані, що Путін несе особисту відповідальність за події у Кемерово

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія з усіх боків заточена під смерть" - Муждабаєв про трагедію в Кемерові

Тетяна пригадує, як отямилась після поранення в горло торік. Журналістка порівнює свій досвід після операції із тим, що могли відчувати люди у задимленому приміщенні. Поруч з ними не було лікарів, які б могли допомогти.

23 жовтня до редакції російської радіостанції "Ехо Москви" проник невідомий і поранив ножем заступника головного редактора Тетяну Фельгенгауер. Того ж дня лікарі прооперували та ввели у штучну кому радіоведучу. Борис Гріц, який скоїв напад, у суді частково визнав провину, але зізнався, що не мав наміру вбивати журналістку. На лаві підсудних наполягав на телепатичному звязку з Тетяною.

Зараз ви читаєте новину «"Вони своїх не здають, а ми їм чужі" - російська журналістка відверто звинуватила владу у кемеровській пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути