понеділок, 11 вересня 2017 19:25

Оголена модель в образі тигра захищає тварин біля парламенту

Американська модель і актриса Джоанна Крупа влаштувала одиночний пікет біля будівлі британського парламенту в Лондоні проти використання тварин у цирках по всьому світу. Дівчина нанесла на своє тіло малюнки, що імітують шкіру тигра. В руках вона тримає табличку з написом "Заборонимо світові цирки з тваринами зараз".

 

Джоанна не вперше бере участь в захисті тварин. Вона знялася оголеною для плакатів з гаслом "Я швидше буду ходити голою, ніж одягну хутро", пише Reuters.

На оголену жінку реагують досить позитивно. В більшості, туристи просять із нею сфотографуватися. А дехто навіть подумав, що так парламент Великобританії заохочує депутатів ходити на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Професійна гравець у покер підірвала мережу відвертою фотосесією

"Це унікальна дівчина. Вона дуже красива і витончена, коли на неї дивишся, готовий зробити все, навіть відпустити тварин", - каже американець Кай Джеймс. Він зняв на відео оригінальну акцію протесту.

 

Люди коментують вчинок Джоанни, що вона молодець і правильно зробила і запитують чому такі ж прекрасні жінки, як вона не приєдналися до акції.

Великобританія ввела повну заборону на використання тварин у цирках ще в 2012 році. Згідно з опитуваннями громадської думки, 94 відсотків громадян в Англії і Уельсі і 98 відсотків у Шотландії підтримали заборону.

 

Закони, що забороняють або обмежують участь звірів у циркових виставах, також діють в Австрії, Швеції, Австралії, Канаді, Нідерландах, Польщі, Бельгії, Фінляндії, багатьох штатах США.

Зараз ви читаєте новину «Оголена модель в образі тигра захищає тварин біля парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути