Ексклюзиви
вівторок, 05 жовтня 2021 06:46

Мавпа вкрала і розкидала майже $1,5 тис.

Мавпа вкрала і розкидала майже $1,5 тис.
Мавпа схопила пачку з грошима, а потім обсипала ними дорогу / Getty Images

В індійському місті Джабалпур мавпа вихопила у чоловіка пакунок з грошима, $1345 в перерахунку, і втекла до найближчого дерева.

Тварина розкидала банкноти по жвавій вулиці, а люди кинулися їх збирати. Інцидент стався в минулі вихідні. Про це пише Hindustan Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодна мавпа обгризла планшет студента

Чоловік, у якого тварина вкрала гроші, їхав в авто-рикші з двома іншими. Пасажири потрапили в пробку і вийшли, щоб подивитися, через що затримка. Тим часом, мавпа побачила шанс, підбігла і взяла пачку, загорнуту в рушник. Вона залізла на дерево і струснула рушник, обсипаючи дорогу банкнотами. Місцеві кинулися збирати гроші. Попри відчайдушні спроби власника зупинити їх, майже половину грошей забрали інші.

Поліції не вдалося ідентифікувати людей, які збирали гроші, оскільки в районі немає камер спостереження. Офіційної заяви теж не було, бо єдиною обвинуваченої була мавпа.

За словами поліції, в цей район часто приходять мавпи, тому що місцеві дають їм їжу. Деякі також іноді заскакують в проїжджаючі авто.

Банда голодних мавп 12 серпня захопила магазин в тайському місті в відчайдушних пошуках їжі. Десятки приматів промахнулися, захопивши магазин запчастин для механіків.

Зараз ви читаєте новину «Мавпа вкрала і розкидала майже $1,5 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути