неділя, 01 серпня 2021 16:50

Німеччина змінила правила в'їзду

Німеччина змінила правила в'їзду
У Німеччині набули чинності посилені умови в'їзду. Фото: Pexels

Набули чинності більш жорсткі умови в'їзду до Німеччини.

Люди від 12 років повинні мати при в'їзді негативний результат тесту на коронавірус або свідоцтво про повну вакцинацію чи підтвердження нещодавнього одужання, передає DW.

Ці вимоги поширюються на мандрівників, які прибувають усіма видами транспорту. Правило діятиме й для жителів Німеччини, які повертаються з інших країн.

Перевірки на сухопутних кордонах будуть вибірковими. На літаку пасажири повинні будуть надавати документи перед посадкою.

У країні змінили класифікацію зон ризику. Тепер є тільки дві категорії: зона поширення варіанту коронавірусу та зона високого ризику. Ті, хто повертається з цих зон, повинні зареєструватися на урядовому порталі. При в'їзді із зони поширення варіанту коронавірусу тестування обов'язкове для всіх. Але навіть якщо зараження не виявлять, треба буде відбути 14-денний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили причини появи нових штамів коронавірусу

Невакциновані особи, які повертаються із зон високого ризику, повинні на 10 днів йти в карантин. Після тестування його можна буде скоротити до п'яти.

Влада Швейцарії виключила Україну зі списку "червоних" країн. З 2 серпня 2021 року українців будуть впускати на територію держави. Про це повідомили у твітері Державного cекретаріату у справах міграції Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина змінила правила в'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути