субота, 26 листопада 2022 08:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Нікого не лякає: з'ясували, скільки мобілізованих РФ готова втратити в Україні

Нікого не лякає: з'ясували, скільки мобілізованих РФ готова втратити в Україні
Кремль очікує, що безповоротні втрати серед мобілізованих сягнуть 100 тис. осіб. Фото: eastnews.ua

Кремль очікує, що безповоротні втрати мобілізованих росіян складуть близько 100 тис. осіб.

Росія планує взимку стабілізувати фронт в Україні, а навесні відновити активні бойові дії, пише російське видання "Важные истории" з посиланням на два джерела, одне з яких наближене до ФСБ, а друге – до Генштабу збройних сил РФ.

"Керівництво Росії розуміє, що активізація бойових дій навесні передбачає великі втрати. До весни наступного року вбитими і пораненими вони можуть становити близько 100 тис. Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками", – наводить видання слова джерела, яке близьке до ФСБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де всипали окупантам: гарні новини з фронту від ЗСУ

Наближене до російського Генштабу джерело також поділилося з виданням прогнозом Кремля, згідно з яким втрати в Україні становитимуть понад 100 тис., переважно мобілізованих.

"Джерело розповіло, що до весни наступного року міністерство оборони РФ планує підготувати 120 тис. строковиків, яких зможуть відправити в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих. Власне, саме тому, за його словами, (російський диктатор – Gazeta.ua) Володимир Путін не скасовує указ про часткову мобілізацію", – ідеться у публікації.

Збройні сили України відзначають величезну кількість втрат ворога у російських підрозділах, що діють у Луганській області. На тимчасово захопленій території регіону збільшилася кількість цивільних лікарень, які окупанти використовують для лікування виключно російських військових.

Лікарні населених пунктів Красний Луч, Антрацит і Лутугине переповнені пораненими окупантами, а морги ‒ тілами мертвих загарбників.

Зараз ви читаєте новину «Нікого не лякає: з'ясували, скільки мобілізованих РФ готова втратити в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути