четвер, 30 листопада 2017 08:11

Ніккі Хейлі закликала всі країни бойкотувати КНДР

Ніккі Хейлі закликала всі країни бойкотувати КНДР
Хейлі заявила, що північноамериканському режиму необхідна повна ізоляція, так як пуск їх ракет наближає світ до війни Фото: REUTERS

Постійний представник США в Організації об'єднаних націй Ніккі Хейлі взяла участь у надзвичайному засіданні Ради безпеки ООН, зібраному після чергових випробувань балістичної ракети, проведених в Північній Кореї.

Хейлі заявила, що північноамериканському режиму необхідна повна ізоляція, так як пуск їх ракет наближає світ до війни. За її словами, бойові дії цілком можуть відбутися через тривалі акти агресії, подібних тому, що КНДР вже демонструвала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета КНДР упала у Японське море

"Ми звертаємося до Сі (Цзіньпіну), щоб він прийняв це рішення. Ми вважаємо, що у нього є можливість робити правильні речі на благо всіх країн. Китай повинен продемонструвати лідерство. І він може зробити це сам по собі, або ми можемо взяти нафтову ситуацію в свої руки", - заявила Хейлі журналістам в штаб-квартирі ООН.

За словами Хейлі, "Китай може робити більше" для подолання кризи на Корейському півострові.

Американські вчені впевнені, що балістичні ракети Північної Кореї дійсно можуть долетіти до території Сполучених Штатів Америки. Однак тільки в тому випадку, якщо КНДР надала правдиву інформацію про них.

Зараз ви читаєте новину «Ніккі Хейлі закликала всі країни бойкотувати КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути