Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 12:11

Ніяк не вгамуються: в Аргентині затримали росіянина з валізою кокаїну

Аргентинська поліція затримала в аеропорту Есейса в Буенос-Айресі громадянина Росії. Він намагався провезти у валізі 3,5 кг кокаїну.

Наркотики були знайдені під час огляду в подвійному дні валізи, повідомила в своєму Facebook міністр безпеки країни Патрісія Буллріч.

  У затриманого росіянина в валізі знайшли 3,5 кілограма кокаїну. Фото: www.facebook.com/bullrichpatricia
У затриманого росіянина в валізі знайшли 3,5 кілограма кокаїну. Фото: www.facebook.com/bullrichpatricia

Вона додала, що влада ухвалила рішення "посилити контроль по всій країні" після виявлення 389 кг кокаїну в школі при російському посольстві в Аргентині.

За інформацією ресурсу Сlarin, чоловік був затриманий ще минулої неділі. Його ім'я не розкривається. Відомо, що затриманому росіянину 50 років. З Буенос-Айреса він мав намір вилетіти до Франкфурта рейсом авіакомпанії Lufthansa.

  Чоловік був затриманий минулої неділі. Відомо лише, що затриманому росіянину 50 років. Фото: www.facebook.com/bullrichpatricia
Чоловік був затриманий минулої неділі. Відомо лише, що затриманому росіянину 50 років. Фото: www.facebook.com/bullrichpatricia

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відомості не відповідають дійсності" - у Кремлі заперечили причетність до "кокаїнової справи"

У лютому аргентинські ЗМІ повідомили про виявлення в російській школі при посольстві в Буенос-Айресі 12 валіз, в яких знаходилося 389 кг кокаїну. Незабаром російські дипломати відзвітували про проведення спільної операції по припиненню великої поставки наркотиків до Європи.

Можливим організатором контрабанди називають мешканця Німеччини громадянина Росії Андрія Ковальчука. Він попросив колишнього завгоспа посольства Алі Абянова залишити валізи з кокаїном в будівлі дипмісії, щоб їх потім відправили в Європу на літаку російських чиновників. У Москві у цій справі заарештовані Алі Абянов, Володимир Калмиков і Іштімір Худжамов.

Зараз ви читаєте новину «Ніяк не вгамуються: в Аргентині затримали росіянина з валізою кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути