неділя, 15 жовтня 2017 17:43

Нік Вуйчич забажав обійняти Путіна

Автор: religions.unian
  Нік Вуйчич їде в Сочі і бажає там обійняти Путіна
Нік Вуйчич їде в Сочі і бажає там обійняти Путіна

Легендарний Нік Вуйчич хотів би зустрітися на Всесвітньому фестивалі молоді і студентів у Сочі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Під час зустрічі хотів би обійняти та подякувати йому, повідомляє RT.

"Хотів би зустрітися з ним лицем до лиця. А при зустрічі як слід його обняв би і нагадав про відпочинок. Адже у нього дуже напружена робота. Світ політики і так складний, не кажучи вже про поточну обстановку в світі. Здається, було б добре поговорити з ним. Я б сказав йому, що обов'язково нагадаю російської молоді, що ніколи не варто здаватися. А також розповім про свою мету: торкнутися сердець молодих людей по всьому світу. Звичайно, подякую за те, що Росія відкрила для мене свої двері, щоб я міг поділитися своєю історією", - сказав Вуйчич.

Виступ Вуйчича в Сочі буде присвячений темі насмішок і залякуванню людей, а також того, чому не варто вірити всьому, що говорять оточуючі.

"Моя мова на цьому заході буде трохи іншою. Я збираюся більше сфокусуватися на задирах, які залякують людей. Часто ми втрачаємо свою індивідуальність через те, що люди думають про нас. Я збираюся розповісти про важливість кожного з нас і про те, що не варто слухати брехню оточуючих", — зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безрукий і безногий американець подобається жінкам (ФОТО)

Нік Вуйчич - всесвітньо відомий мотиваційний спікер, людина без рук і ніг. Сподівається, що люди добре приймуть його послання.

"Моя історія може надихнути людей ніколи не здаватися і показати їм, як можна побороти свої страхи і досягти нового рівня щастя в житті. Я сподіваюся, що глядачі добре приймуть моє послання і зрозуміють, що вони красиві і що ніколи не варто відступати", — заявив він.

Нік Вуйчич в День Подяки,17 вересня, в Києві на Хрещатику зібрав не менше 150 тисяч людей, що порівнянно з демонстраціями часів Евромайдана.

Зараз ви читаєте новину «Нік Вуйчич забажав обійняти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути