понеділок, 10 вересня 2018 12:00

Не зліть вагітну - жінка всілася на чоловіка в автобусі
4

Вагітна австралійка Брайді Лі-Кеннеді з Лондона сіла на руку і сумку чоловіка, який відмовився прибрати свої речі з сидіння поряд із ним.

4 вересня вона написала про це на своїй сторінці у Twitter.

"Ну, нарешті це сталося. На 8 місяці моєї вагітності. Я щойно сіла безпосередньо на руку і сумку чоловіка, яка стояла на останньому вільному місці в автобусі. Тепер ми тихо їдемо разом", - написала жінка.

Вагітна сіла прямо на руку чоловікові у громадському транспорті
Фото: dailymail.co.uk
Вагітна сіла прямо на руку чоловікові у громадському транспорті
Вагітна сіла прямо на руку чоловікові у громадському транспорті
Вагітна сіла прямо на руку чоловікові у громадському транспорті

Вагітна жінка попросила чоловіка прибрати свої речі з сусіднього сидіння, щоб моти змогу сісти. Чоловік відмовився. Рукою він притримував сумку. Тоді Брайді просто сіла зверху на руку і сумку.

Понад 17 тис. лайків отримав її допис. Майбутні матері у коментарях поділились своїми історіями на тему поїздок у громадському транспорті.

"Коли я була на 7 місяці вагітності, хлопець буквально відштовхнув мене в бік, щоб першим зайняти останнє місце в автобусі. Наступні 4 зупинки я говорила різні образливі слова прямо йому в обличчя. Він сказав: "Ти так і з своєю дитиною будеш розмовляти?" - Я відповіла:"Ні, тому що вона не буде такою, як ти", - написала одна жінка.

"Під час вагітності я попросила чоловіка посунутись, щоб я могла сісти на сидіння поряд із ним. Він показав на свої широкі ноги і сказав: "Ні". Це було наче: "Вибачте, моїй ду...і потрібен простір", - поділилась інша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати дитину до появи брата чи сестри

"На своєму 8 місяці вагітності я сказала чоловікові, що сяду йому на коліна і народжу прямо там, якщо він не поступиться місцем. Він поступився", - розповіла ще одна вагітна.

"Коли я була на 4 місяці вагітності, запитала чоловіка, чи може він поступитися мені місцем у поїзді, - мене тоді дуже нудило. Він відповів: "Ви ж хочете рівності? То можете постояти". Я виблювала на нього. І на його газету. І на його сумку. Вираз шоку на його обличчі дуже порадував мене", - прокоментувала ще одна жінка.

Одностатева пара Патрісія та Кімберлі О'Ніл із американського Сан-Сіті, штат Аризона, 4 роки намагалися завести спільну доньку. Після курсу лікування Патрісія народила здорову дівчинку. Подружжя запросило фотографа. Той сфотографував їхню доньку, оточену шприцами від ін'єкцій, які пережила мати.

Зараз ви читаєте новину «Не зліть вагітну - жінка всілася на чоловіка в автобусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути