четвер, 20 січня 2022 13:35

Не дотримувався правил безпеки: з'явилися деталі трагічної смерті французького актора

Не дотримувався правил безпеки: з'явилися деталі трагічної смерті французького актора
Гаспар Улліель помер на гірськолижному курорті. Фото: Reuters

Повідомили подробиці загибелі французького актора 37-річного Гаспара Улліеля. Виконавець ролі в серіалі "Місячний лицар" від Marvel зазнав смертельних травм під час катання на лижах.

Трагедія сталася 18 січня на гірськолижному курорті "Ла-Роз'єр" у Франції, куди чоловік приїхав відпочивати з друзями. Під час катання актор зіткнувся з іншим лижником. Директорка гірськолижного курорту розповіла виданню BFM, що Улліель катався без шолома.

Під час повороту праворуч на вершині гірськолижної траси актор зіштовхнувся з іншим лижником й обидва впали на землю. Актор лежав непритомний на снігу, поки не приїхали лікарі. Інший лижник не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нью-йоркській лікарні помер ікона моди й редактор Vogue Андре Леон Теллі

"Зіткнення сталося на стику двох трас. Це траси, доступні для лижників із середнім рівнем підготовки. Вони не становлять особливої складності. Погода також була хорошою, сніговий покрив рівний", - розповів представник курорту.

Гелікоптер доставив Улліеля до університетської лікарні Ґренобля. Там медики боролися за його життя, однак 19 січня о 16:00 констатували смерть актора.

Улліель був одним із найвідоміших акторів у Франції. Уперше з'явився на екрані ще в 11 років, але здобав міжнародну славу після ролі молодого Ганнібала у фільмі "Ганнібал. Сходження". Він також знімався у фільмах "Це лише кінець світу", байопіку про відомого французького дизайнера "Сен Лоран. Стиль - це я", "Довгі заручини" з Одрі Тоту.

Зараз ви читаєте новину «Не дотримувався правил безпеки: з'явилися деталі трагічної смерті французького актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути