середа, 24 липня 2019 11:18

Назвали улюблені серіали Єлизавети II

Єлизавета II під час відпустки дивиться серіали і телешоу. Працівники королеви розповіли, які саме передачі особистий секретар замовляє у телеканалів.

Чисто англійське вбивство / The Bill
Детективний серіал, 1984-2010

Серіал про життя і роботу співробітників поліції. Це улюблений серіал королеви Єлизавети. Вона дуже засмутилася, коли 2010-го телешоу вирішили закрити. Всього за 26 років було знято 2425 серій.

Вбивства у Мідсомері / Midsomer murders
Детективний серіал, 1997 рік і на сьогоднішній день

Серіал розповідає про вбивства, скоєні у вигаданому англійському графстві Мідсомер. Він заснований на серії детективних романів із циклу "Старший інспектор Барнабі" відомого британського драматурга Керолайна Грема. Всього вийшло 20 сезонів серіалу, що складаються з 122 епізодів.

Дотримуючись пристойності / Keeping Up Appearances

Комедійний серіал, 1990-1995

Головна героїня Гіацинта Бакет, намагається з усіх сил піднятися соціальними сходами. Один із способів - змінити своє неблагозвучне прізвище, яке вона вимовляє на французький манер, - Букет. Але всі її зусилля призводять до комічних ситуацій.

  Серіал Keeping Up Appearances
Серіал Keeping Up Appearances

Нові трюки / New Tricks

Детективний серіал, 2003-2015

Досвідчений офіцер поліції Лондона Сандра Пуллман зіпсувала успішну кар'єру: через дурну випадковість вона зірвала операцію зі звільнення викраденого гангстерами мільйонера. Випадок набув розголосу, начальство не може залишити Сандру на колишній роботі, але і втрачати цінного працівника не хоче. Сандрі доручають очолити новостворюваний відділ із розслідування нерозкритих злочинів-UCOS (Unsolved Crime and Open Case Squad).

Бабине літо / Last Of The Summer Wine
Ситком, 1973-2010

Три літніх чоловіка з Йоркшира, постарілі, але не подорослішали, згадуючи дні юності, намагаються вчинити подвиги, невластиві літнім людям.

Доктор Хто / Doctor Who
Науково-фантастичний серіал, 1963 рік і на сьогоднішній день

Доктор Хто — інопланетний мандрівник у часі. Разом із супутниками подорожує в часі та в просторі, рятує цілі цивілізації та людей. Це найтриваліший науково-фантастичний серіал у світі. Всього було знято 26 сезон, які складаються з 842 епізодів.

  Науково-фантастичний серіал Doctor Who
Науково-фантастичний серіал Doctor Who

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До спальні Єлизавети ІІ навідався непроханий гість

У Лондоні пройшли урочистості з нагоди 93-річчя королеви Великої Британії Єлизавети ІІ. На парадному плацу був масштабний парад за участю кінної та гренадерської гвардії. Британська королева Єлизавета II прибула в окремому кінному екіпажі.

Британський принц Чарльз, британський принц Вільям, британський принц Ендрю, герцог Йоркський і британська принцеса Анна, королівська принцеса верхом на коні йдуть за британською королевою Єлизаветою II у кінному екіпажі. У святкуванні взяли участь понад 1400 солдатів, майже 300 коней і 400 музикантів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали улюблені серіали Єлизавети II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути