вівторок, 05 березня 2019 09:47

Назвали найбагатшу жінку світу

Назвали найбагатшу жінку світу
Найбагатшою жінко світу, за версією журналу Forbes, стала спадкоємиця відомої компанії L'Oréal Беттенкур Майерс Фото: bloomberg.com

Найбагатшою жінко світу стала спадкоємиця відомої компанії L'Oréal Беттенкур Майерс.

Вона лідирує за версією журналу Forbes. Її фінансовий капітал оцінюється в $49,3 млрд. На сьогоднішній день Майерс - глава холдингової компанії її родини.

Згідно з виданням, Беттенкур Майерс є онукою засновника компанії L'Oréal Ежена Шойлера (винахідника фарб для волосся). У списку мільярдерів ім'я Майерс вперше з'явилася минулого року, коли померла її мати Ліліан Беттенкур. Раніше в рейтингу фігурувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв, Ляшко і Тимошенко очолили рейтинг найбагатших чиновників-кандидатів в президенти

За останній рік стан Майерс зріс на $7,1 млрд (17%), оскільки компанія працює успішно. 90% - дохід від акцій підприємства, яке продемонструвало кращий ріст продажів за останні десять років.

Беттенкур Майерс живе в Парижі і є ще президентом благодійного фонду. Родина фінансує наукові, соціальні і ремісничі проекти, допомагає дітям з аутизмом. Крім того мільярдер написала книгу про грецьких богів і книги з коментарями до Біблії.

Другий рік поспіль очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes очільник компанії Amazon Джефф Безос .

За минулі 20 років звання найбагатшої людини світу отримували лише четверо осіб. Засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет посідав перший рядок рейтингу Forbes одного разу, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі від 2010 до 2013-го.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбагатшу жінку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути