понеділок, 13 грудня 2021 15:57

Назвали "Людину року" за версією Time

Американський мільярдер і засновник Tesla й SpaceX Ілон Маск став "Людиною року" за версією видання Time.

Компанія Маска SpaceX випередила за капіталізацією Boeing та здатна заволодіти космічним майбутнім США, пише The Time. Минулого року звання отримав Джо Байден.

"Найбагатша людина світу не володіє будинком і нещодавно розпродала своє майно. Маск запускає супутники на орбіту, водить створену власноруч машину, яка не використовує бензин і має автопілот", - охарактеризувала редакція видання "Людину року-2021".

Автор: time.com
  Видання Time назвало Ілона Маска людиною року
Видання Time назвало Ілона Маска людиною року

Автокомпанія Tesla займає дві третини ринку електромобілів. А її засновник здатен одним твітом обвалити акції найбільших корпорацій світу. Водночас Маск зізнавався, що половину своїх твітів написав у вбиральні.

Цьогоріч на звання претендували 54 кандидати. У списку претендентів були глави держав, громадські організації, політики, спортсмени та артисти. Зокрема, президент РФ Володимир Путін, російський опозиціонер Олексій Навальний і співачка Брітні Спірс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск хоче покинути роботу, щоб стати блогером

Маск обіймає посаду генерального директора у Tesla та SpaceX, а також керує стартапом Neuralink та компанією The Boring Company. Основу його статків становлять акції Tesla. Маск залишається найбагатшою людиною світу. За даними Bloomberg Billionaires Index, його статки на 10 грудня оцінюють у $266 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Назвали "Людину року" за версією Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути