пʼятниця, 27 жовтня 2017 07:48

НАТО звинуватило Росію у брехні про навчання "Захід-2017"

НАТО звинуватило Росію у брехні про навчання "Захід-2017"
"Існує невідповідність між тим, про що Росія проінформувала перед навчаннями і фактичним числом військових і масштабами цих навчань", - сказав генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, після закінчення засідання Ради Росія-НАТО. Фото - GORDONUA.COM

Під час спільних російсько-білоруських навчань "Захід-2017" в маневрах брали участь більше військовослужбовців, ніж було заявлено Москвою.

"Існує невідповідність між тим, про що Росія проінформувала перед навчаннями і фактичним числом військових і масштабами цих навчань", - сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, після закінчення засідання Ради Росія-НАТО.

Командувач сухопутними військами США в Європі генерал Бен Ходжес заявив на початку жовтня, що Росія розділила масштабні маневри на кілька дрібніших епізодів, щоб порушити міжнародні угоди. Ходжес уточнив, що, на його думку, в навчаннях взяли участь понад 40 тис. військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В НАТО обурилися російській брехні

У той же час посол РФ Олександр Грушко відповів, що оцінка НАТО є помилковою.

Збройні Сили Російської Федерації провели масштабні військові навчання з управління Стратегічних ядерних сил. В ході навчань були залучені наземні, морські і авіаційні підрозділи ЗС РФ.

Зараз ви читаєте новину «НАТО звинуватило Росію у брехні про навчання "Захід-2017"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути