вівторок, 16 березня 2021 02:14

"Наш дружній концтабір" - Навальний написав з колонії

"Наш дружній концтабір" - Навальний написав з колонії
Навальний написав листа з колонії. Фото: АіФ

Російський опозиціонер Олексій Навальний підтвердив, що перебуває у виправній колонії №2 в Покрові Владимирської області.

"Всім привіт з "Сектору посиленого контролю А"... Ніякого насильства і навіть натяку на нього я поки не бачив, хоча з напружених поз засуджених, які стоять струнко і бояться зайвий раз повернути голову, я легко вірю численним історіям про те, що тут, у ВК-2 "Покров", зовсім недавно людей до напівсмерті забивали дерев'яними молотками", - повідомляє Навальний в Інстаграмі.

За словами Навального, "зараз методи змінилися", з ним розмовляють "ввічливо і в якомусь сенсі привітно". Навальний називає свій новий "дім" - "наш доброзичливий концтабір".

"Режим, статут, розпорядок дня. Буквальне виконання нескінченних правил. Мат і жаргонні слова заборонені. І ця заборона суворо дотримується. Уявляєте в'язницю, де не лаються? Страшне діло. Відеокамери скрізь, за всіма спостерігають і при найменших порушеннях складають рапорт. Але якщо ставитися до всього з гумором, то жити можна. Тож, в цілому у мене все добре", - резюмує російський опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США продовжили санкції проти Росії

17 січня Олексія Навального затримали в московському аеропорту, як тільки він повернувся з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною з групи "Новічок". Після цього суд замінив його умовний термін у справі "Ів Роше" на реальний.

Зараз ви читаєте новину «"Наш дружній концтабір" - Навальний написав з колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути