субота, 19 червня 2021 00:37

На пляжах Туреччини з'являться росіяни

На пляжах Туреччини з'являться росіяни
Росіяни з'являться на пляжах Туреччини з наступного тижня. Фото: dw.com

Росія відновлює авіасполучення з Туреччиною з 22 червня.

РФ також прийняла рішення з 28 червня відновити авіасполучення з США, Італією, Бельгією, Болгарією, Ірландією, Кіпром, Північною Македонією і Йорданією, повідомляє Інтерфакс.

Росія запровадила заборону на регулярні та чартерні авіасполучення з Туреччиною з 15 квітня, пояснивши це незадовільною епідеміологічною ситуацією в цій країні. Туреччину внесли до списку країн, які не рекомендовані до відвідування громадянами РФ.

Рішення про припинення авіасполучення оприлюднили після візиту президента України Володимира Зеленського до Туреччини і його переговорів з Реджепом Тайїпом Ердоганом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок в Україні: які ціни біля моря

За перший тиждень червня турецький курорт Анталію відвідали 59 тис. українців. Це на 50% більше, ніж до пандемії 2019 року.

Для в'їзду в Туреччину потрібно пред'явити негативний ПЛР-тест на Covid-19. Має бути зроблений не пізніше ніж за 72 год. до приїзду. Або має бути експрес-тест на визначення антигену SARS-CoV-2, зроблений не пізніше ніж за 48 год. до приїзду. Також підходить документ про повну вакцинацію від коронавірусу, проведену щонайменше за 14 днів до приїзду, чи документ, що засвідчує, що особа перехворіла на Covid-19 протягом останніх шести місяців.

Зараз ви читаєте новину «На пляжах Туреччини з'являться росіяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути