вівторок, 15 червня 2021 16:03

Подорож в Анталію - українці б'ють рекорди з відвідування

За перший тиждень червня турецький курорт Анталію відвідали 59 тис. українців. Це на 50% більше, ніж до пандемії 2019 року.

Автор: Олена Луценко
  Найбільша кількість пасажирів прибула з України - 59 тисяч
Найбільша кількість пасажирів прибула з України - 59 тисяч

"З першого тижня червня спостерігаємо зростання. Ми обслужили 120 тисяч пасажирів за перші вісім днів. Ми досягли 22 відсотків показника 2019 року. За цей час найбільша кількість пасажирів прибула з України - 59 тисяч. Порівняно з першим тижнем червня 2019-го, бачимо, що український ринок зріс на 50 відсотків. Він б'є рекорди цьогоріч, як і 2020-го", - розповів генеральний директор аеропорту в Анталії Більгіхан Їлмаз, пише Turizm Ajansı.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали європейські країни, в які можуть подорожувати українці

Українцям для в'їзду в Туреччину потрібно пред'явити негативний ПЛР-тест на Covid-19. Має бути зроблений не пізніше ніж за 72 год. до приїзду. Також експрес-тест на визначення антигену SARS-CoV-2, зроблений не пізніше ніж за 48 год. до приїзду. Показати документ про повну вакцинацію від коронавірусу, проведену щонайменше за 14 днів до приїзду, і документ, що засвідчує, що особа перехворіла на Covid-19 протягом останніх шести місяців.

Росія продовжила припинення авіасполучення з Туреччиною.

"З урахуванням складної епідеміологічної обстановки в Туреччині і Танзанії чинні обмеження по авіасполученню вирішено продовжити до 21 червня 2021 року включно", - повідомили в оперативному штабі по боротьбі з коронавірусною інфекцією.

Зараз ви читаєте новину «Подорож в Анталію - українці б'ють рекорди з відвідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути