середа, 03 серпня 2016 03:24

На круїзних лайнерах ОАЕ пасажирів обслуговуватимуть роботи

На круїзних лайнерах ОАЕ пасажирів обслуговуватимуть роботи
Фото: vkruiz.com

Роботи будуть обслуговувати пасажирів на круїзних лайнерах з Дубая в Абу-Дабі.

Компанія Royal Caribbean Int, яка управляє круїзами з Дубая в Абу-Дабі, Ель-Хасаб і Маскат в Омані оновила обладнання і тепер обслуговувати пасажирів будуть роботи, пише сайт "Російські Емірати".

Зокрема, пасажири одного з лайнерів компанії зможуть користуватися послугами офіціантів-роботів, розроблених дослідниками з City Lab MIT Senseable. Замовлення гості зможуть розміщувати за допомогою планшетів. На іншому судні Royal Caribbean Int буде базуватися трупа з шести робо-екранів, які влаштовуватимуть спонтанні сольні, парні і масові виступи.

Круїзна компанія також вкладає кошти в оснащення судів високошвидкісним доступом в інтернет. Повідомляється, що це буде найшвидшим з'єднанням на морі.

Оновлення зачіпає і найбільше круїзне судно у світі Harmony of the Seas.

У кожній каюті будуть застосовуватися технології "віртуальних балконів", завдяки чому з них буде відкриватися вид на океан і обстановку в портах. Ще один аспект оновлення – скляні стіни від підлоги до стелі, які здатні проектувати будь-які сцени з реального життя або з уяви.

Раніше повідомлялося про те, що роботи через 25 років можуть позбавити роботи більшість людей з середньою кваліфікацією. На думку американських дослідників, близько 77% жителів Китаю і 69% жителів Індії можуть позбутися роботи через розвиток робототехніки.

Зараз ви читаєте новину «На круїзних лайнерах ОАЕ пасажирів обслуговуватимуть роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути