четвер, 18 березня 2021 12:40

Чоловік шукає давнього друга, щоб вписати його в заповіт

Чоловік шукає давнього друга, щоб вписати його в заповіт
Верн Маклін / ViralPress

Британець Верн Маклін, 75 років, який страждає раком простати, відчайдушно шукає давно втраченого друга, щоб внести у свій заповіт.

Маклін володіє активами на суму близько на $700 тис. і хотів би віддати 10% другу, якого не бачив десятиліттями. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літня жінка залишила офіціантові €1,5 млн у спадок

Власник кількох квартир у Великій Британії 1979-го працював кранівником у Лівії. У той час часто відвідував ресторан недалеко від робочого місця, де познайомився з філіппінським шеф-кухарем, на ім'я Мар.

Верн з Бірмінгема каже, що той давав йому додаткові порції овочів, бо шеф-кухар знав, що чоловік вегетаріанець, і вони стали близькими друзями.

"Його лице сяяло. Він був мудрим хлопцем. Завжди усміхався, жартував", - каже Верн.

Вони стали хорошими друзями і відвідували один одного в Лівії. У них з'явилися спільні друзі. Однак Верна відправили згодом в іншу країну, і контракт з Маром втратився, коли тому довелося повернутися на Філіппіни.

Верн каже, що Мар присилав йому 1984 року лист із запрошенням відвідати Манілу, але той не зміг відповісти. Це був останній раз, коли чув щось від нього. Коли він повернувся в Англію, то вклав заощадження в квартири й апартаменти, що стало успішним бізнесом. Чоловік вийшов на пенсію, а 2018-го в нього виявили рак. Пенсіонер каже, що хотів би віддати Мару 10% грошей, бо той був єдиною людиною, яка щиро про нього піклувалася. Коли кілька років тому Верну знадобилася допомога сім'ї, не отримав її. Тому вирішив віддати частину грошей тому, хто, на його думку, більше заслуговує. Чоловік шукає друга і сподівається побачити його, перш ніж стан здоров'я погіршиться.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік шукає давнього друга, щоб вписати його в заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути