пʼятниця, 01 грудня 2017 09:46

Чоловік бив дружину за кожен лайк у соцмережах
4

Вона була настільки спотворена, що не впізнавала себе на знімках
Фото: newsone.ua
Через жорстокі побої дівчина опинилася на межі смерті
Дівчина боялась повідомлень з соцмережі
Педро бив дружину за кожен лайк.

21-річна Адольфіна Камедлі Ортігоза, мешканка Уругваю, була побита власним чоловіком за кожен лайк на сторінці в Facebook.

Через жорстокі побої дівчина опинилася на межі смерті, як інформує "Сегодня". Адже 32-річний Педро Херіберт Галеано, її чоловік, утримував молоду дружину в будинку під замком, бив та ґвалтував.

Справа в тому, що він підозрював, ніби його дружина зраджує йому з кожним, хто ставив лайки під її постами. Як пояснив її адвокат: "Він повністю контролював сторінки своєї жертви в соціальних мережах. Кожен раз коли хтось із її знайомих чоловіків виявляв увагу, дівчина піддавалася насильству. Ревнивий чоловік вважав, що вона зраджує йому з друзями".

Пізніше Педро взяв під контроль її сторінку. Дізнавшись пароль, він сам почав публікувати фото дружини. За кожен отриманий лайк - бив.

Дівчина почала боятися повідомлень з соцмережі. Ніхто з її кола спілкування не підозрював, що кожен раз, коли вони роблять дружній жест – ставлять лайки і залишають коментарі, дівчину жорстоко б'ють.

Правозахисник додав, що на його клієнтці не залишилося і живого місця. Рот був розбитий, а шкіра обвисла від постійних побоїв. Вона була настільки спотворена, що не впізнавала себе на знімках, які були зроблені після побоїв. Тому лікарі виправили дівчині носову перегородку та губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річний підліток врятував молодшого брата від жорстокого батька

Співробітники поліції виявили дівчину з переламаною щелепою, опухлим від гематом обличчям і кривавими синцями по всьому тілу. Про Галеано в поліцію повідомив його батько. Він підозрював, що син б'є дружину, і переживав, що дівчина може не перенести постійних побоїв. Сама ж Ортігоза боялася говорити.

Галеано був схоплений та звинувачений в систематичному насильстві і позбавленні волі. Йому загрожує 30 років в'язниці.

Черкащанка покінчила з життям через постійні приниження свого 43-річного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік бив дружину за кожен лайк у соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути