Ексклюзиви
субота, 10 вересня 2022 08:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Московські депутати вимагають відставки Путіна

Московські депутати вимагають відставки Путіна
Депутати стверджують, що нинішні методи управління державою безнадійно застаріли та не відповідають інтересам Росії. Фото: eastnews.ua

У Москві рада депутатів муніципального округу Ломоносовський звернулася до президента Російської Федерації Володимира Путіна з вимогою піти у відставку, оскільки ще після другого терміну російського диктатора "все пішло наперекосяк".

Заради добробуту РФ необхідна зміна влади. Протокольне рішення депутатів оприлюднили на офіційному сайті округу.

"Наближаються вибори, і за кілька днів склад нашої ради зміниться. Ми займали свої посади п'ять років і настав час поступитися ними свіжим людям, із новими ідеями та силами. Дослідження показують, що в країнах із регулярною змінюваністю влади люди в середньому живуть краще і довше, ніж у тих, де лідер йде з поста лише вперед ногами. У вас були хороші реформи в першому і частково другому терміні, але після цього все пішло якось наперекосяк: подвоєння ВВП не сталося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з Росії масово їдуть працездатні люди, обіцяної стабільності немає й близько", – ідеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського пояснили, чим Кремлю загрожує падіння Луганська й Донецька

Депутати стверджують, що методи Путіна щодо управління державою безнадійно застаріли та не відповідають інтересам Росії.

"Риторика, яку використовуєте ви та ваші підлеглі, протягом тривалого часу була пронизана нетерпимістю та агресією, що зрештою фактично відкинуло нашу країну в епоху холодної війни. Росію знову почали боятися і ненавидіти, ми знову погрожуємо всьому світу ядерною зброєю. У зв'язку з вищевикладеним, просимо: звільнити себе з посади у зв'язку з тим, що ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли, і перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу", – додали московські політики.

У Санкт-Петербурзі група місцевих депутатів обвинувачує президента Росії Володимира Путіна у завданні шкоди державі. Вони офіційно звернулися до Державної Думи з пропозицією відсторонити його від посади. Ініціював звернення депутат муніципального утворення Смольнінське Дмитро Палюга.

Зараз ви читаєте новину «Московські депутати вимагають відставки Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути