понеділок, 13 серпня 2018 11:38

Мокрі і щасливі - пара одружилась у затопленій церкві

Мокрі і щасливі - пара одружилась у затопленій церкві
Пара одружилась у затоплені церкві на Філіппінах.

Джобель Делос Анджелес, 24 роки, одружилась у затопленій церкві в містечку Хагоной неподалік філіппінської столиці Маніли. Закохана пара вирішила не переносити церемонію і пішла під вівтар прямо по воді.

Наречені та гості провели церемонію, стоячи по кісточки у воді. Брудна вода намочила поділ білосніжної сукні Джобель, пише Daily Mail.

"Моя сукня була мокрою і важкою. Але я вирішила - йтиму, наче червоною доріжкою", - розповіла жінка. - Ніякий дощ не міг зупинити нас. Одружуються раз в житті, хіба ви б відклали своє весілля? Головне - я виходила заміж за чоловіка, якого кохаю".

До одруження пара йшла сім років. Ніяка негода не могла зупинити їх, сказала наречена.

"Ми не могли знайти машину. До церкви дістались човном. Не очікували, що так багато людей зможуть бути на нашому святі", - розповіла жінка.

"Мені шкода їх, але водночас я щаслива, що вони це витримали", - поділилась враженнями тітка нареченої Тереза ​Баутіста. Вона також зняла і опублікувала в Facebook відео з весілля племінниці.

"Наше весілля ми точно запам'ятаємо. Воно - приклад того, що будь-які перешкоди можна здолати", - сказала наречена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов весільний бум e магічний день трьох вісімок

Провінцію Булакан затопило в результаті тропічного шторму Ягі. Щороку у Філіппінах проходить в середньому 20 тайфунів та штормів. Останній шторм добряче налякав людей. 20 тис. жителів евакуювали з прибережних районів.

Син засновника міжнародної терористичної організації "Аль-Каїда" Усами бін Ладена 29-річний Хамза бін Ладен одружився. Про це повідомили родичі терориста. Ім'я нареченої не називають. Її батько — один із учасників атаки ісламістів на американські "башти-близнюки" 11 вересня 2001-го.

Зараз ви читаєте новину «Мокрі і щасливі - пара одружилась у затопленій церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути