Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 10:32

Місто скували потоки води та криги: показали, як лютував ураган в Італії
5

Ураган в Італії
Фото: meteoweb.eu
Ураган в Італії
Ураган в Італії
Ураган в Італії
Ураган в Італії

На столицю Італії Рим у ніч на 22 жовтня налетіла буря з сильною зливою та градом, які призвели до повені та справжнього хаосу.

Через підтоплення в місті довелося закрити 4 станції метро, ​​а водії, яких раптово застала негода, залишали свої авто просто посеред дороги. Велику частину міста скували потоки води і криги, також було зламано кілька дерев, пише італійська газета Wanted in Rome.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти стихії всі безсилі - ураган зламав американські винищувачі

Повідомляється, що наполовину затопленою виявилася і "Базиліка Святого Себастьяна за міськими стінами" - стародавня пам'ятка, в якій зберігаються мощі святих.

"Бригади аварійної служби працювали всю ніч, щоб якомога швидше нормалізувати ситуацію", - повідомила мер Рима Вірджинія Раджі.

Згідно з даними онлайн-карт, негода призвела до серйозних дорожніх заторів. Злива тривала близько півгодини, проте цього часу вистачило, щоб залити вулиці, каналізаційні зливи та деякі магазини. Уточнюється також, що найсильніше постраждала північ міста.

Крім станцій метро, рух припинив і приміський поїзд Рим-Вітербо, а також закрили декілька трамвайних ліній, як пише La Repubblica.

В Індонезії сильні підземні поштовхи стали причиною виникнення цунамі, висота хвиль під час якого становила 3-5 м. Однак Агентство метеорології, клімату і геофізики через 30 хв. після перших поштовхів скасувало загрозу цунамі.

Зараз ви читаєте новину «Місто скували потоки води та криги: показали, як лютував ураган в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути