Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2018 19:59

Меланія Трамп стала схожа на чоловіка

Перша леді США Меланія Трамп оновила імідж.

На інтерв'ю каналу Fox News з Шоном Генніті вона з'явилася з новим, більш світлим кольором волосся. Завдяки цьому Меланія стала схожа на свого чоловіка.

"Можливо, того ранку у ванній Білого дому сталася плутанина", "Порада для Меланії: ніколи не працюйте з візажистом і перукарем Трампа" - поглузували в Twitter. Деякі користувачі відзначили, що Меланія скидається не лише на Дональда, а й на його дочку Іванку Трамп або навіть на його колишню коханку Стормі Деніелс.

Автор: Fox News
  Колір волосся Меланії став помітно світлішим
Колір волосся Меланії став помітно світлішим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп з'явилася в Білому домі у пальті Dior і лабутенах

Шевелюра Дональда Трампа не раз ставала об'єктом для насмішок. Журналіст Майкл Вульф у книжці "Вогонь і лють: Білий дім Трампа зсередини" пише, що зачіска Трампа - результат процедури з пересадки волосся. Що стосується кольору, то його причина у фарбі Just for Men: чим довше її тримаєш на волоссі, тим темніший колір виходить. Однак через те, що Трамп нетерплячий, у нього постійно виходить блонд з помаранчевим відтінком.

Під час щорічної конференції консервативних активістів у лютому Трамп сам розповів, що щосили старається приховати плішину: "Я, як тільки можу, намагаюся приховати цю лисину. Люди... Я тяжко працюю над цим", - пожартував він і навіть показав, як це робить.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп стала схожа на чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути