вівторок, 10 жовтня 2017 07:13

Меланія Трамп і екс-дружина президента США зчепилися за звання "першої леді"

Меланія Трамп і екс-дружина президента США зчепилися за звання "першої леді"
Дружини президента США Дональда Трампа не поділили звання "першої леді". Фото: BBC News.

Дружина американського президента Меланія Трамп відповіла на закид колишньої дружини Івани Трамп, яка назвала себе "першою леді" США. Про це повідомляє BBC News.

Початок інциденту поклало інтерв'ю телеканалу ABC, в якому Івана Трамп розповіла, що дзвонить колишньому чоловікові раз удва на тижні, і що у неї є "прямий номер" телефону в Білому домі. Вона додала: "Я не хочу дзвонити йому (Дональду Трампу) туди, оскільки там Меланія. І я не хочу викликати ревнощі чи щось на зразок цього, оскільки взагалі-то це я — перша дружина Трампа. Я — перша леді", — сказала вона.

Наразі Івана Трамп займається рекламою своєї книги, яка називається "Вирощуючи Трампа" і виходить у вівторок, 10 жовтня.

На висловлювання Івани Трамп через свого представника відповіла нинішня дружина президента США — Меланія Трамп.

"Місіс (Меланія) Трамп зробила Білий дім — домом для (сина Меланії Трамп і Дональда Трампа) Беррона та президента. Вона любить жити у Вашингтоні і рада своєй ролі першої леді Сполучених Штатів. Вона планує використовувати своє звання і роль, щоб допомагати дітям, а не продавати книги. Для заяви, зробленої колишньою дружиною, явно немає жодних причин. На жаль, її метою було лише прагнення привернути увагу і корисливий шум", — підкреслила представник Меланії Трамп.

Івана Трамп і Дональд Трамп одружилися в 1977 році і перебували у шлюбі до 1990-х. У них є троє дітей — Дональд-молодший, Іванка і Ерік. Причиною розлучення став роман Трампа з його майбутньою другою дружиною Марлою Мейплз (Marla Maples).

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп і екс-дружина президента США зчепилися за звання "першої леді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути