пʼятниця, 22 червня 2018 14:50

Меган Маркл вагітна двійнятами - таблоїди обговорюють нові чутки

Меган Маркл вагітна двійнятами - таблоїди обговорюють нові чутки
Під час відкриття кінних перегонів у британському Ескоті Меган обрала білу сукню від модного дому Живанши з коміром та довгими рукавами, яка застібається на ґудзики. Доповнила її клачем від того модного дому, чорним поясом та золотими сережками з діамантами за 1350 фунтів стерлінгів. Сукня не приховала б живіт жінки на третьому місяці вагітності. впевнені журналісти. Фото: MiNDFOOD

Герцогиня Сассекська Меган Маркл, дружина британського принца Гаррі, очікує на двійню. Така інформація з'явилася у ЗМІ.

Молодята дізналися, що чекають на дитину, коли повернулися з медового місяця у східноафриканській Ботсвані. Про це з посиланням на поінформоване джерело в королівському палаці повідомляє Hollywood Life.

"Вони не очікували, що це відбудеться так скоро. Звістка про те, що у них буде двійня - дівчинка та хлопчик - запаморочила їм голову", - повідомило неназване джерело із Віндзора.

Першими про щасливу звістку дізналися принц Вільям та Кейт Міддлтон. Тепер герцогиня Кембриджська, яка нещодавно народила третю дитину, дає Меган поради. Зокрема, як приховати живіт, повідомляє журнал ОК!

"Після того, як Кейт народила, Меган відчула велику відповідальність у необхідності завагітніти. Вона була в паніці, бо не хотіла розчарувати Гаррі, королеву і всю королівську сім'ю", - пише Hollywood Life. Існує неписане правило, що наречена принца має завагітніти невдовзі після весілля, пояснюють журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зморені алкоголем та спекою аристократки: красуні без гламуру на королівських перегонах

Меган вагітна щонайменше протягом 3 місяців. Дізналася про це на початку березня, передає чутки Narcity. Але шанси на те, що вона вагітна двійнею - майже мізерні.

Важко повірити, що Меган навіть на першому місяці вагітності, не кажучи вже про третій і про близнюків. На 13-му тижні дитина розміром з лимон. Якщо у Меган близнюки, то у неї мали б бути двоє таких. Люди, без сумніву, це помітили б. На фотографіях королівської сім'ї під час скачок в Аскоті Меган одягла сукню з поясом. Це не означає нічого, але на фото чітко видно, що Меган не вагітна двійнею, переконують журналісти.

Перед весіллям Меган та Гаррі відвідали спеціаліста-репродуктолога. Для жінки склали програму фізичних навантажень та харчування. Вони мають допомогти жінці швидше завагітніти, повідомляли ЗМІ.

Подруга Меган Джина Нелторп-Коун розповіла, що дружина Гаррі дуже хотіла б мати дітей і не може цього дочекатися.

"Ми були з Меган на заході на Кайманових островах, обговорювали майбутнє. Я сказала їй:" Меган, а як же діти? Чи хочете ви мати дітей?" Вона відповіла: "Я б дуже хотіла мати дітей, і я не можу дочекатися, щоб стати матір'ю", - пригадала Нелторп-Коуні у інтерв'ю Express.

"Друзі і родина Меган очікують на те, що вона завагітніє дуже швидко після весілля. Їй 36 років. Немає часу чекати. Це частина розмови про те, хто вони як пара", - заявив королівський біограф, Ендрю Мортон.

Букмекери оцінюють шанси того, що Меган оголосить про свою вагітність цьогоріч як 4 з 6.

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися 19 травня. Церемонія відбулася у каплиці Святого Джорджа у Віндзорському замку. У день одруження Гаррі набув титулів Його Королівської Високості Герцога Сассекського, графа Дамбартона та барона Кілкелема. Меган Маркл після одруження набула титулу Її Королівської Високості Герцогині Сассекської. Шлюбна церемонія принца Гаррі та Меган Маркл відбувається у церкві Святого Георга, яка знаходиться на території замку Віндзор. Багато королівських весіль та поховань провели у церкві Святого Георга.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл вагітна двійнятами - таблоїди обговорюють нові чутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути