вівторок, 17 липня 2018 16:50

Магазини відмовляються продавати одяг від Іванки Трамп

Один із найбільших універмагів Канади Hudson's Bay Company відмовився продавати одяг, взуття та аксесуари, виготовлені під брендом Іванки Трамп.

Автор: nzherald
  Торгова мережа Канади прибирає з полиць товари від Іванки Трамп
Торгова мережа Канади прибирає з полиць товари від Іванки Трамп

Товари бренду вже зняли з продажу на сайті компанії. Припинять продавати їх і в 90 магазинах по всій країні, пише New Zealand Herald.

У заяві компанії йдеться, що рішення було прийняте через "характеристику" бренду.

"У рамках курсу розвитку нашого бізнесу ми переглядаємо всі товарні пропозиції та вносимо відповідні зміни", - йдеться в заяві компанії. Власники мережі кажуть, що про своє рішення повідомили Іванці Трамп ще минулої осені.

Автор: nzherald
  Торгова мережа Канади прибирає з полиць товари від Іванки Трамп
Торгова мережа Канади прибирає з полиць товари від Іванки Трамп

Кілька великих американських торгових мереж також суттєво знизили пропозицію товарів бренду, коли Трамп став президентом. Жінки кажуть, що вони свідомо перестали купувати товари бренду Трамп.

"Єдиний спосіб хоч якось вплинути на сім'ю Трампів - перестати купувати їхні товари та припинити фінансово їх підтримувати", - говорить колишня любителька взуття від Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На коні, на весіллі та у шкірі - у мережі висміюють саміт Трампа та Путіна

Компанія Іванки Трамп пережила вже кілька бойкотів. Наприклад, кампанія "Хапай свій гаманець" (назву отримала від чуток, ніби Трамп полюбляє хапати за геніталії жінок), закликала людей не купувати речі родини Трамп у магазинах сімейних товарів.

Незважаючи на скорочення продажів, Іванка Трамп продовжує заробляти гроші. Минулого року бренд приніс їй близько $ 5 млн.

Президент США та його дружина, 48-річна Меланія Трамп відвідали Гельсінкі, де у Дональда Трамп була запланована зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. В аеропорту Меланія здивувала всіх своїм стриманим нарядом.

Зараз ви читаєте новину «Магазини відмовляються продавати одяг від Іванки Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути