понеділок, 15 лютого 2021 14:20

Лікар продав дитину, батьки якої не оплатили пологи

Лікар продав дитину, батьки якої не оплатили пологи
Як тільки подружжя сказало, що немає грошей, аби заплатити за пологи, лікар, який їх приймав, запропонував продати новонародженого для оплати його послуг Фото: pixabay.com

Лікар акушер-гінеколог одного з пологових будинків Пакистану продав новонароджену дитину, яка з'явилася на світ завдяки йому ж.

Сталося це в містечку Туламба, що в провінції Пенджаб, пише ARY News. За даними поліції, кілька днів тому жінка народила хлопчика в приватній лікарні. Але ціна на пологи виявилася непідйомною для молодої пари – чоловік з дружиною не змогли оплатити медичні рахунки.

Як тільки подружжя сказало, що не має грошей, щоб заплатити за пологи, лікар, який їх приймав, запропонував продати новонародженого для оплати його послуг. Батьки, ясна річ, відмовилися від такої пропозиції. Але лікар силою відібрав хлопчика в пари, а самих батьків охоронці вивели на вулицю. Уже за кілька годин знайшов покупця на дитину – чоловіка, на ім'я Фейсал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опікуни змусили 8-річну дівчинку до смерті стрибати на батуті

Пара одразу звернулася в поліцію і написала заяву на лікаря.

"Прийнявши оперативні заходи у зв'язку з цим повідомленням. Поліція провела рейд в лікарні та затримала лікаря. За словами джерел, адміністрація лікарні чинила тиск на пару, щоб ті не звернулися до суду", - пише видання.

Цей інцидент обурив користувачів мережі з усього світу. Одні пишуть, що "цей лікар - тварина, і його слід ізолювати, бажано в зоопарку, оскільки він являє небезпеку для суспільства".

А інші небайдужі люди пропонують зібрати гроші для бідних батьків на GoFundMe, щоб "з цього моменту в дитини було краще життя".

У Казахстані лікарі поклали в морозильник живу новонароджену дитину, вважаючи, що вона мертва. Але навіть коли вони побачили, що помилилися, не стали виймати немовля з холодильника.

Зараз ви читаєте новину «Лікар продав дитину, батьки якої не оплатили пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути