четвер, 12 січня 2017 23:57

Ле Пен відвідала штаб Трампа

Ле Пен відвідала штаб Трампа
twitter

Лідера французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен було в четвер помічено в ресторані хмарочоса "Трамп Тауер" у Нью-Йорку, де містяться офіси обраного президента США Дональда Трампа.

Про це пише "Reuters".

Фотографії Ле Пен з чашкою кави в ресторані хмарочоса з'явилися у Twitter одного з редакторів Huffington Post Сема Левіна.

Як повідомляють агентства з посиланням на представників перехідної команди Трампа, зустрічі з Ле Пен в обраного президента не заплановано.

Інтернет-портал французької газети Figaro інформує, що Ле Пен прибула до США з триденним приватним візитом, який не анонсувався заздалегідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ле Пен відповіли на можливу заборону в'їзду до України

Лідер французької праворадикальної партії "Народний фронт" Марін Ле Пен заявила, що не вважає анексію Криму Росією незаконною. "Я не вважаю, що була незаконною анексія: був референдум, жителі Криму побажали приєднатися до Росії", - сказала вона.

МЗС України висловило обурення через подібну заяву. Після цього у СБУ не виключили введення заборони для Ле Пен на в'їзд до України.

Зараз ви читаєте новину «Ле Пен відвідала штаб Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути