Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2021 11:19

Купив будинок на Сицилії за €1

Купив будинок на Сицилії за €1
Денні МакКуббін біля свого будинку / Денні МакКуббін

Мисливець за знижками витратив €1 на будинок в Італії. 56-річний Денні МакКаббін купив будинок на Сицилії з умовою, що відремонтує його протягом 3 років після покупки.

Будинки в місті Муссомелі продають за символічну ціну в рамках кампанії Case 1 Euro, запущеної для заохочення іноземців. Місцева влада надіється, що цей крок принесе в район інвестиції. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц судиться з власним сином через продаж замку

"Торік зробив стрибок віри і покинув Лондон в грудні. Як раз вчасно, щоб подати заяву на отримання статусу резидента Італії до закінчення перехідного періоду "Брекзиту". Знаю, в Італії свої проблеми, але тут панує відчуття спільності. Особливо на Сицилії, де люди так довго боролися. Нікого не знаю в місті. Моя італійська не надто добра, тому залишати друзів у Лондоні було величезним ризиком. Але в глибині душі знав, що це правильний крок. Усі тут вітають іноземців, які купили будинок за 1 євро, бо знають, що ми допомагаємо вдихнути життя в це місто", - каже Денні.

Денні сказав, що спочатку хотів використовувати його як 2-й дім, але потім вирішив переїхати на Сицилію назовсім. Чоловік займається ремонтом будинку, а також хоче створити проєкт громадської кухні. Зібрав $30,5 тис. для своєї справи через Crowdfunder. У довгостроковій перспективі хоче повернути будинок місту.

Зараз ви читаєте новину «Купив будинок на Сицилії за €1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути