Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2023 14:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кроликам" Данильцю і Моїсеєнку влаштували у США "культуруную отмену"

"Кроликам" Данильцю і Моїсеєнку влаштували у США "культуруную отмену"
Російські гумористи українського походження Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко підтримали повномасштабне вторгнення РФ в Україну у лютому торік. Фото: facebook.com/datonko

У Сполучених Штатах Америки скасували вісім концертів гумористичного дуету "Кролики".

Коміки Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко не зможуть виступати завдяки українським активістам. Про це повідомив активіст, підприємець Данило Тонкопій у Facebook.

"Два коміки з України запланували у квітні низку концертів в США і Канаді: Філадельфія, Нью-Йорк, Чикаго, Майамі, Денвер, Сіетл, Сан Дієго, Лос Анджелес, Ванкувер... Гумор у цих 60-річних коміків примітивний: "Кролики, це не тільки цінне хутро". Але хто ми такі, щоб оцінити гумор? Але річ в іншому. З'ясувалося, що "Кролики" підтримують росіян", - написав Тонкопій.

Він зазначив, що від 2015 року Данилець і Моїсеєнко є в базі "Миротворець", бо відвідували окупований Крим і виступали на російських концертах.

Гумористи висміюють Україну, їздять Росією й скаржаться, що їх "труять" за підтримку кремлівського режиму, додав Тонкопій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув ще один учасник "Ліги сміху": помер в полоні

"Що ми зробили: зв'язалися з концертними майданчиками (в США. – Gazeta.ua). Зв'язалися з промоутерами, з організаторами туру. Підготували листи в мерії. Підготували всі інструменти скасування. У підсумку, скасували вісім з дев'яти концертів. Поки на сайті організатора залишився тільки концерт в Нью-Йорку, всіх інших концертів вже немає", – написав активіст.

За його словами, над скасування дев'ятого концерту в Нью-Йорку активісти "працюють".

"Впевнений, що теж скасуємо. Якщо ні, то будемо організовувати протести й підключати інші канали. Українська підтримка в Нью-Йорку потужна, там багато наших, так що "Кроликам" буде не до сміху. Ось так працює культура скасування", – резюмував чоловік.

19 жовтня 2022 року президент Володимир Зеленський затвердив санкції проти низки артистів з України і РФ. У санкційний список потрапили співачки Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

У липні 2016 року, на третій рік воєнної агресії РФ проти України, Лорак виступала на святкуванні 320-річчя військово-морського флоту Росії в Санкт-Петербурзі.

А Таїсія Повалій розважала росіян 9 травня торік.

Зараз ви читаєте новину «"Кроликам" Данильцю і Моїсеєнку влаштували у США "культуруную отмену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути