пʼятниця, 22 вересня 2017 17:30

Кража року в РФ: з Держдуми вкрали шмат хамона

Кража року в РФ: з Держдуми вкрали шмат хамона

У Державній Думі РФ проводять перевірку відомостей про зникнення шматка хамону з виставки-презентації сільськогосподарської продукції.

Про це пише у себе на Facebook російський публіцист Ольга Романова.

"До нас надійшли відомості про те, що в ході проведення виставки Ставропольського краю в Держдумі з 11 по 15 вересня був несанкціоновано винесено одне з експонатів - окіст, хамон", - каже джерело в управлінні державної служби та кадрів.

В управлінні відзначили, що розберуться, хто причетний до цього інциденту, але висловили впевненість, що це не можуть бути співробітники Держдуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві відкрили пам'ятник Сталіну

Виставка-презентація Ставропольського краю пройшла в холі між старим і новими будівлями нижньої палати парламенту з 11 по 15 вересня. Експозиція включала в себе натуральні продукти: виноград, яблука, груші, м'ясні і молочні вироби, вироблені в Ставропольському краї. Крім того, в якості частування була запропонована чорна ікра.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв під час візиту в Краснодар засвітив нижню білизну від Calvin Klein – відомого американського будинку моди. Під час візиту Медведєва журналісти показали фото, де його нижня білизна просвічувалася крізь білу сорочку. Російський художник Сергій Йолкін у новій карикатурі відреагував на такий конфуз та висміяв "імпортозаміщення" в стилі Медведєва. Йолкін запропонував носити Медведєву нижню білизну російського виробництва від фабрики "Работница", а не американського будинку моди.

Зараз ви читаєте новину «Кража року в РФ: з Держдуми вкрали шмат хамона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути