понеділок, 12 квітня 2021 19:29

Кожен десятий студент готовий займатися проституцією для оплати навчання

Кожен десятий студент готовий займатися проституцією для оплати навчання
Студентка Софі Макберні заробляє, продаючи власний еротичний контент / OnlyFans

Сотні британських студентів почали займатися проституцією чи продають свої еротичні фото та відео через соцмережу OnlyFans, бо пандемія змусила закрити магазини і паби, що призвело до зникнення їх традиційної роботи з частковою зайнятістю.

Англійська колектив повій повідомив, що в 2021 році кількість дзвінків на їх телефон довіри від студентів коледжів і університетів збільшилася на третину. Від початку карантину кількість студентів, які займаються сексом за гроші різко зросла. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартал червоних ліхтарів закриють назавжди

Деякі студенти звертаються за допомогою після переслідувань з боку клієнтів. У деяких жінок були вкрадені та передруковані їх матеріали еротичного характеру.

У Великій Британії було 3 карантин. Багато магазинів і пабів припинили працювати, тож студенти втратили традиційні робочі місця.

Опитування 3200 студентів в 2020-му показало, що 4% продавали секс для оплати своїх курсів в коледжі чи університеті. Кожен десятий студент сказав, що готовий займатися проституцією в разі потреби.

22-річна студентка хімічного факультету Софі Макберні розповіла, що почала продавати еротичний контент через OnlyFans, бо була в розпачі як студентка 3-го курсу. Попри те, що працювала неповний робочий день в супермаркеті, через позики їй бракувало $6870 на оплату проживання. Вона була винна 2-м людям по $275 і ледь могла купувати собі їжу. Софі продає свій еротичний контент і заробляє зараз на сайті до $10 тис. на місяць після того, як набрала 1300 передплатників.

Зараз ви читаєте новину «Кожен десятий студент готовий займатися проституцією для оплати навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути