Ексклюзиви
субота, 10 лютого 2018 13:24

Корупційно-сексуальний скандал у Росії: сайт Навального заборонили через пікантне розслідування

Корупційно-сексуальний скандал у Росії: сайт Навального заборонили через пікантне розслідування
Скандал розгорівся із розслідування Олексія Навального про хабар у вигляді яхти з повіями

Роскомнагляд розіслав ряду російських ЗМІ "темники". У них попереджає: розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального про бізнесмена Олега Дерипаску і віце-прем'єра уряду Росії Сергія Приходька включений до Єдиного реєстру сайтів, що містять інформацію, поширення якої в Росії заборонено.

Скандал розгорівся із розслідування Олексія Навального про хабар у вигляді яхти з повіями, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на ряд російських ЗМІ.

Інтернет-адресу включив до заборонених сайтів 9 лютого Усть-Лабінський районний суд Краснодарського краю. Рішення на сайті суду увечері того дня було відсутнє.

Заборона мотивована тим, що сайт містить фото та відео із зображенням людей, отриманих без їх згоди. Це порушує конфеденційність персональних даних та приватного життя.

Розслідування Навальний опублікував 8-го лютого. Базувався на відкритій інформації від співробітниці агенції ескорт-послуг під псевдонімом Настя Рибка. Досліджував її пости в соцмережах та книгу "Дневник по соблазнению миллиардера, или Клон для олигарха" її авторства.

Навальний порівняв інформацію з книги та пости Рибки у соцмережах - теги, геолокацію тощо. Прийшов до висновку: жінка пише про еротичні розваги із Сергієм Приходьком.

Олігарх Дерипаска дав урядовцю незвичного хабаря. Оплатив всі заходи, який той отримав - два перельоти на літаку, 3 дні на яхті в компанії 6 повій та інше.

Рибка заявила, що на яхті сталося групове зґвалтування за участі Дерепаски та Приходька. Виклала це у відео на свому каналі після публікації розслідування Навального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікаря спортивної збірної засудили до 300 років в'язниці

Повністю відео розслідування доступне тут.

Навальний не виключає, що Приходько бере хабарі також грошима. Разом з дружиною має будинок площею 1500 м² на ділянці в 3 га в кооперативі "Сосни". Його сусіди - російські нафтові олігарги. У власності Приходьків - квартира в елітному будинку в Шведському тупику площею 350 м².

Організація Навального також припускає, що Дерипаска і Приходько могли грати важливу роль у втручання Росії в президентські вибори в США.

Глава передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт - давній знайомий Дерипаски. Вони часто спілкувалися під час кампанії.

Заступник прем'єр-міністра, глава апарату уряду Росії Сергій Приходько назвав провокацією розслідування опозиціонера Олексія Навального про його візити на яхту олігарха Сергія Дерипаски в супроводі дівчат з ескорт-агентства. "Великою мірою на таке треба було б відповісти по-чоловічому, але давайте залишатись в рамках правового поля"

Зараз ви читаєте новину «Корупційно-сексуальний скандал у Росії: сайт Навального заборонили через пікантне розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути