вівторок, 31 березня 2020 09:19

Коронавірус обступив королівську родину. Єлизавета ІІ - в самоізоляції

Коронавірус обступив королівську родину. Єлизавета ІІ - в самоізоляції
Королева Британії 93-річна Єлизавета II самоізолювалася через коронавірус. Хворобу виявили в її особистого помічника. Фото: Reuters

Королева Британії 93-річна Єлизавета II самоізолювалася через коронавірус.

Хворобу виявили у її лакея, який вигулював собак королеви, а також приносив їй їжу, напої та листи. Чоловіка також відправили додому на ізоляцію. При цьому експрес-тести пройшли десятки інших службовців. Результати тестів виявилися негативними, але близькі стурбовані здоров'ям королеви, оскільки вона перебуває в групі ризику, повідомляє The Sun із посиланням на свої джерела з королівського двору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон небезпечно хворий

"Усі перелякані не тільки за себе, але й за королеву і її чоловіка герцога Единбурзького", - сказав королівський інсайдер.

Відомо, що королева залишила Букінгемський палац і переїхала у Віндзорський замок, де вона залишається в ізоляції зі своїм чоловіком - принцом 98-річним принцом Філіпом. При цьому декому з персоналу, що працює на королівську сім'ю, було рекомендовано самоізоляцію як запобіжний заход.

Королева тепер обходиться без якихось близьких помічників, оскільки королівська сім'я поводить себе обережно й обмежує доступ до неї та принца Філіпа.

Раніше коронавірусом заразився син королеви Великобританії - 71-річний принц Чарльз. Напередодні стало відомо, що він успішно подолав хворобу і вже не перебуває в самоізоляції. Його ж дружина Каміла все ще - на карантині.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус обступив королівську родину. Єлизавета ІІ - в самоізоляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути