Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2020 07:39

Китай фіксує нові спалахи коронавірусу і нові смерті

Китай фіксує нові спалахи коронавірусу і нові смерті
У Китаї фіксують нові спалахи коронавірусу зі смертями. ФОто: REUTERS

3 квітня материковий Китай повідомив про ще 31 інфікованого COVID-19. 29 із них нещодавно прибула з-за кордону, ще двоє людей захворіли всередині країни.

Окрім того, за добу в епіцентрі спалаху провінції Хубей від ускладнень нової коронавірусної інфекції загинули четверо людей, повідомляє CNBC.

Окремо в КНР повідомили про 60 безсимптомних випадків. Китайський уряд неодноразово переглядав свою методологію підрахунків випадків захворювання на коронавірус, протягом декількох тижнів виключаючи людей без симптомів. І лише з 1 квітня почав додавати до загальної суми безсимптомні випадки коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай оголосив 4 квітня Днем жалоби за померлими від коронавірусу

Загалом від початку спалаху в Китаї на COVID-19 захворіли 81 620 людей. 3 322 з них померли, а 76 тисяч одужали та виписалися з медзакладів. Також щонайменше 1 027 людей із безсимптомною інфекцією досі перебувають під медичним спостереженням.

Тим часом у китайській провінції Хубей, звідки світом поширився коронавірус, відновили авіаперельоти, а в китайському Ухані закрили модульну лікарню, призначену для лікування пацієнтів, хворих коронавірусом.

Закрили в'їзд і виїзд з округу Цзя у китайській провінції Хенань, а людям заборонили виходити з дому. Ці засоби встановили після декількох нових випадків коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Китай фіксує нові спалахи коронавірусу і нові смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути